Image 1 of 1

LAF1101250513.jpg

Le chantier de la Fondation LVMH d art contemporain, imagine par l architecte Franck Gehry en bordure du Jardin d Acclimatation dans le Bois de Boulogne, est conteste par une association de riverains qui a obtenu le 20 janvier 2011 l annulation par le tribunal administratif du permis de construire de la fondation de Bernard Arnault. Lors de la prise de ce cliche le 24 janvier, les ouvriers du chantier etaient toujours au travail...The building site of the LVMH Foundation for contemporary art, imagined by the architect Franck Gehry close to the acclimatization garden in the Boulogne wood, is subject of controversy with a neighbourhood association that get on January 20th 2011 the cancellation by the administrative court of the building licence of Bernard Arnault s foundation. When this picture was taken on January 24th, people were still working in the building site..
twitterlinkedinfacebook